Video: Hvordan lærer vi best?

I faget digital markedsføring har vi fått en utfordring som går ut på å lage en video der vi diskuterer hvordan vi lærer best. Læringsprosessen og de verktøyene vi tar i bruk for å få optimalt utbytte av temaene vi lærer om, er varierende fra person til person. Herman, Synne og jeg har derfor tatt en liten prat på Zoom om hvordan vi lærer best. Både som den eksamensgruppen vi er, men også individuelt. Zoom er en tjeneste for videomøter som vi har brukt mye i forbindelse med undervisning den siste tiden. Med tanke på at all undervisning er digitalt for øyeblikket, er det en utfordring for mange å finne gode rutiner i hverdagen. Dette er også noe vi tar opp i videoen under.


Hvordan lærer du best? Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen innspill.

Tagged , , , , ,

About Malin Evensberget Midtsundstad

2 thoughts on “Video: Hvordan lærer vi best?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *